Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep, Irina Begu, Raluca Olaru și Alexandra Dulgheru, petrecere de Crăciun. Distracție mare în echipa de Fed Cup a României

Simona Halep, Irina Begu, Raluca Olaru și Alexandra Dulgheru, petrecere de Crăciun. Distracție mare în echipa de Fed Cup a României.

De Daniel Conțescu,

Au petrecut ”ca fetele”, dar au fost și ”intruși”: antrenoarea Alina Tecșor și Florin Segărceanu, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

În poze, mama Simonei Halep, Stania, apare dansând cu foc, pe ringul de dans. De asemenea, poate fi văzut și australianul Darren Cahill, cel care a ajutat-o pe Simona să urce pe primul loc WTA. Cu ocazia evenimentului, Simona Halep și-a probat calitățile ca solistă vocală.

Alexandra Dulgheru (28 de ani și locul 191 WTA), revenită în circuit după o accidentare, a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la eveniment, însoțite de următorul mesaj: 

”Who said winter can’t be fun too?!
Thanks Simona Halep for gathering us all in one place and having a hell of a good time! ???
#tennisfamily #greatvibe #christmasparty

De la petrecerea găzduită de clubul Stejarii, proprietatea lui Ion Țiriac, au lipsit, dintre jucătoarele de top ale României, Monica Niculescu (30 ani, 23 WTA), Sorana Cârstea (27 ani, 37 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 ani, 55 WTA) și Ana Bogdan (25 ani, 105 WTA).

Close
Închide
  Close