Mergi direct la conținut »
Un copil de 16 ani a ieșit de pe traseu la o cursă ciclistă și a fost ucis de un urs! Înainte să fie atacat, a apucat să-și sune fratele și să-l anunțe că-l fugărea bestia
Sport Libertatea > Sport > Un copil de 16 ani a ieșit de pe traseu la o cursă ciclistă și a fost ucis de un urs! Înainte să fie atacat, a apucat să-și sune fratele și să-l anunțe că-l fugărea bestia

Un copil de 16 ani a ieșit de pe traseu la o cursă ciclistă și a fost ucis de un urs! Înainte să fie atacat, a apucat să-și sune fratele și să-l anunțe că-l fugărea bestia

Un copil de 16 ani a ieșit de pe traseu la o cursă ciclistă și a fost ucis de un urs! Înainte să fie atacat, a apucat să-și sune fratele și să-l anunțe că-l fugărea bestia.

De Octavian Cojocaru,

O cursă ciclistă susținută în Alaska, în urmă cu o săptămână, s-a terminat tragic pentru un puști în vârstă de 16 ani. Acesta s-a rătăcit prin pădure, a ieșit de pe traseul marcat și a nimerit fix pe teritoriul unui urs.

Un copil de 16 ani a ieșit de pe traseu la o cursă ciclistă și a fost ucis de un urs

Patrick Cooper s-a pierdut de restul concurenților și, când a realizat că un urs a început să-l alerge, a fugit cât a putut. Îngrozit, tânărul a pus mâna pe telefon și și-a sunat fratele, pe care l-a alertat.

Acesta, la rândul lui l-a sunat pe Brad Precosky, organizatorul cursei „Robert Spar Memorial Race”. Imediat, organizatorii au început să-l caute, dar acesta a fost găsit abia după două ore.

Ursul a fost găsit chiar lângă cadavrul lui Patrick Cooper. Un vânător a încercat să împuște bestia, dar ursul a fugit! Peste două zile, la 300 de mile nord-est de Anchorage, un alt urs brun a atacat doi oameni, care ieșiseră de la muncă, dintr-o mină, dar doar i-a rănit. Oficialitățile locale susțin că a fost, probabil, vorba de o ursoaică. Acesta, când are pui, se știe că este foarte agresivă.

„În rest, urșii nu sunt un pericol. Un caz de om atacat de urs este la fel de rar cu cel al oamenilor loviți de fulger. Rata unor astfel de incidente este aproape egală”, au spus autoritățile din Alaska.

CITEȘTE ȘI:

Fosta soție a lui Cristian Pomohaci face declarații. Ce spune femeia despre preotul-cântăreț implicat într-un scandal sexual

Close
Închide
  Close