Mergi direct la conținut »
VIDEO / Viața la închisoare a unui om de fotbal din Germania. S-a predat mai devreme decât trebuia
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / Viața la închisoare a unui om de fotbal din Germania. S-a predat mai devreme decât trebuia

VIDEO / Viața la închisoare a unui om de fotbal din Germania. S-a predat mai devreme decât trebuia

Condamnat la trei ani ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală, Uli Hoeness (62 de ani), fostul președinte al lui Bayern Munchen, a intrat ieri la închisoare.

Fostul mare fotbalist german a ajuns la penitenciarul Landsberg, aflat la 70 de kilometri de Munchen, cu un sfert de oră înainte de ora la care ar fi trebuit să se prezinte.

Hoeness și-ar fi dorit să meargă de vineri la închisoare, însă era ”Înălțarea”, iar medicul de serviciu de la penitenciar era liber, astfel încât nu a putut să îl examineze pe noul deținut.

Fostul boss al grupării bavareze își va preda actele și va primi un nou document de identificare, cu număr, nume și fotografie. De asemenea, el va renunța la hainele de civil, primind, în schimb, cinci perechi de șosete, cinci de chiloți, o vestă, două perechi de pantaloni, două cămăși și două tricouri. Mai mult, Hoeness va mai avea la dispoziție patru prosoape, cearceafuri curate, o cană, o lingură, o furculiță și un cuțit, scire ”Bild.de”.

Hoeness va fi cazat la început în aripa rezervată spitalului închisorii. Celulele sunt mai mari aici, având și un televizor. Cina se ia la ora 19.00, iar micul dejun – la ora 6.20.

 

Close
Închide
  Close