Mergi direct la conținut »
Actrița Julia Louis-Dreyfus, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: "Am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Actrița Julia Louis-Dreyfus, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: "Am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune"

Actrița Julia Louis-Dreyfus, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: „Am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune”

Julia Louis-Dreyfus a declarat că cele şase luni de chimioterapie prin care a trecut au ajutat-o să realizeze ce este cu adevărat important în viaţa sa. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de sân în septembrie 2017.

De Andreea Radu,

Actrița care a interpretat rolul Elaine Benes în serialul american de comedie ”Seinfeld” și care a revenit puternic în lumea cinematografiei cu rolul din seria de televiziune ”Veep”, a reușit să câștige lupta cu cumplita boală, potrivit Agerpres.

„Aş putea spune cu certitudine că am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune(…). Efectele chimioterapiei sunt cumulative, aşa că în mod cert am simţit acest lucru mai mult către final, însă mersul la muncă a fost o metodă fericită de distragere a atenţiei şi am fost foarte încântată că am puterea de a o face”, a declarat Julia Louis-Dreyfus adăugând că a fi creativ în viaţa profesională şi a-i face pe oameni să râdă ”este un dar”.

Actriţa americană distinsă cu numeroase premii, inclusiv Emmy, a fost diagnosticată cu cancer de sân în septembrie 2017. Ea a explicat că decizia de a face publică boala de care suferă a fost luată după ce a realizat că poate vorbi despre asta într-un mod care ar putea scoate în evidenţă ceva important.

„Accesul universal la asistenţă medicală a fost un subiect important pentru mine înainte de primirea diagnosticului şi cu siguranţă este şi mai important acum”, a spus Julia Louis-Dreyfus.

Foto: HEPTA


Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!


 

 
 
Close
Închide
  Close