Doi concurenți care au mai fost în trecut la Românii au talent, separat, au revenit pe scena showului difuzat de ProTV, care se desfășoară anul acesta sub spectrul ”Marea Unire a Talentului”.

Astfel, cei doi concurenți și-au unit vocile într-un duet în care i-au reprezentat cu succes pe Mirabela Dauer și Dan Spătaru.

Momentul inedit al celor doi care au revenit pe scenă în această formulă de senzație l-a deterinat pe Florin Călinescu să apese butonul de Golden Buzz care i-a trimis pe concurenți direct în semifinalele concursului.

Al treilea Golden Buzz al sezonului la Românii au talent. Duetul ”Mirabela Dauer - Dan Spătaru” merge direct în semifinale VIDEO

„Butonul acesta auriu se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă”, le-a zis Florin Călinescu celor doi.

 

duet 3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

EXCLUSIV. O femeie acuză că preotul Visarion Alexa a violat-o chiar în chilia în care spovedea. Publicăm dovada că i-a spus unui alt preot foarte cunoscut, dar acesta a tăcut. Ce spune avocatul lui Alexa