Mergi direct la conținut »
Alexandru Ștefănescu este noul director al Spitalului Malaxa. Fostul manager a fost demis de Gabriela Firea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alexandru Ștefănescu este noul director al Spitalului Malaxa. Fostul manager a fost demis de Gabriela Firea

Alexandru Ștefănescu este noul director al Spitalului Malaxa. Fostul manager a fost demis de Gabriela Firea

Directorul Spitalului Malaxa a fost demis astăzi, după ce conform unei anchete tolo.ro, acesta ar fi cheltuit fondurile instituției pe bijuterii pentru presupusa iubită. În locul lui, a fost numit la conducerea spitalului Alexandru Ștefănescu. 

UPDATE ora 20:45. Alexandru Ștefănescu este noul manager al Spitalului Malaxa, după demiterea lui Florin Secureanu.

Florin Secureanu a fost demis marți de Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a adăugat că procurorii DNA se află în astăzi la Spitalul Malaxa. Florin Secureanu, medic chirurg, care potrivit angajaților săi nu face nici o operație, este manager din anul 2007. Acesta este acuzat că a plătit sute de mii de euro unor companii paravan, una dintre ele fiind dizolvată de un an și jumătate. Potrivit tolo.ro, cei mai mulți bani s-au retras din 2014 și pînă în prezent, cînd zi de zi spitalul plătește 2.000 – 3.000 de lei cash către una dintre firme.

Sătui să mai acopere extravaganțele pe care Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, le-ar face din fondurile instituției, nevrând să mai taie facturi false și să inventeze contracte, angajații au dezvăluit sub protecția anonimatului ce se întâmplă în instituție.

Mai mult, spitalul Malaxa a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul că ”aceasta va curăța instrumentarul de la Ginecologie”.

Citește și: Medici de la Spitalul Floreasca, audiați la DNA. Radu Alexandru Macovei, pus sub învinuire

Close
Închide
  Close