MENIU CAUTĂ
04 Iul. 2012 16:34

Alexia a fost ajutată de colegii tatălui ei

Distribuie

S-a obişnuit cu doamnele asistente care îi fac tratamentul, cu doamna doctor şi pare să nu mai fie surprinsă când aude cuvântul leucemie. Alexia nu-i înţelege sensul, însă sunt atâţia copii ca şi ea care spun că au leucemie, încât nu mai întreabă ce este. Tăticul, deşi despărţit de mamă, îi este aproape, o vizitează pe micuţă şi o ajută financiar pe fosta soţie ca să cumpere medicamentele ce costă 700 de lei lunar. Sumă aproape cât salariul de bibliotecară al mamei. Colegii lui au făcut un gest frumos şi au donat o sumă pentru Alexia. Impresionaţi de lupta fetiţei cu boala nemiloasă au fost şi cititori ai Libertăţii, iar o doamnă dintr- un oraş din zona Moldovei, o susţinătoare ferventă a campaniei noastre, i-a trimis mamei medicamente pentru Alexia.

Cum ne poţi contacta

  • Dacă vrei să ajuţi, sună la telefonul 021.203.08.49 sau contactează- ne la adresa de e-mail: ajutacopiii@libertatea.ro.
  • Dacă vrei să semnalezi cazuri, scrie la adresa de e-mail: ajutacopiii@libertatea.ro.
  • Contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.

Dacă doriţi să faceţi ceva pentru Alexia, alăturaţi- vă campaniei Ajută copiii!' şi puteţi depune bani pe numele ei, în contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537 deschis la RBS BANK S.A.
 

Citește mai multe despre Libertatea te ajută pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii