Mergi direct la conținut »
Aproape 100 de persoane participă la mitingul pentru familia tradițională, la Cluj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aproape 100 de persoane participă la mitingul pentru familia tradițională, la Cluj

Aproape 100 de persoane participă la mitingul pentru familia tradițională, la Cluj

Oamenii s-au adunat, sâmbătă, 15 iunie, în Piața Avram Iancu, din Cluj-Napoca, pentru a participa la mitingul pentru Familia Tradițională. Unul dintre manifestanți a călcat în picioare un steag curcubeu, simbolul comunității LGBT.

„Tergiversarea Referendumului pentru căsătorie vreme de cinci ani și boicotul național săvârșit de partide și o parte din mass media relevă o politică discriminatorie față de majoritatea românilor, iar atitudinea agresivă anticlericală și disprețul față de creștinii „retrograzi” dezvăluie ipocrizia unei minorități care, în mod  paradoxal și ticălos, sub stindardul toleranței, justifică intoleranța.

Anul acesta s-a stabilit un precedent periculos: Primăria a permis ca parada homosexualilor să aibă loc în centrul istoric al Clujului, traseul trecând și pe lângă Catedrala Ortodoxă. Chemăm pe toți clujenii la Mitingul pentru Familie, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, casătoriilor si adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, se arată într-un comunicat al Asociațaiei Noua Dreaptă, potrivit stiridecluj.ro.

Mitingul de la Cluj se desfășoară în timp ce la București, Festivalul dedicat minorităților sexuale din România a început pe 14 iunie şi durează până pe 24 iunie. Bucharest Pride 2019 se va încheia cu marșul organizat în București pe 22 iunie, iar evenimentele se desfășoară sub sloganul #loveforall.

Citește și

Harari, autorul Sapiens și Homo Deus, într-un interviu pentru Dilema Veche: „Dacă UE s-ar prăbuși, un conflict între Ungaria și România ar redeveni posibil”

Close
Închide
  Close