MENIU CAUTĂ

Bărbatul care a evadat din toaleta Poliției Galați a fost reținut. Unde s-a ascuns Busuioc Stănică

Distribuie

Tânărul de 38 de ani care a evadat joi din toaleta Inspectoratului Județean de Poliție Galați a fost reținut în județul Brăila. În tot acest timp, Busuioc Stănică s-a ascuns în locuința unui prieten.

Bărbatul care e evadat din arestul Poliției a fost găsit vineri dimineață, în jurul orei 4, în localitatea Gemenele din județul Brăila, în casa unui prieten. Busuioc Stănică a fost încarcerat, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, citat de Agerpres.

Gălățeanul a explicat că a fugit, după ce a intrat în panică, la gândul că va ajunge la închisoare. Busuioc Stănică a mai spus că avea de gând să se predea pentru că și-a dat seama că evadarea i-a complicat situația, au precizat surse judiciare, conform Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, din localitatea gălăţeană Barcea, urma să fie reţinut, joi, pentru 24 de ore în baza unui mandat european de arestare, emis pe numele său de autorităţile din Austria.

Busuioc Stănică este suspectat că ar fi comis două furturi în Austria. Este vorba despre furtul unui autoturism și a unei sume de bani din bancomat.

Gălățeanul urma să fie reținut în vederea extrădării. Când a aflat asta, tânărul le-a polițiștilor că i s-a făcut rău și că are nevoie să meargă la toaletă. Anchetatorii au dat alarma, după ce au constatat că tânărul a fugit din toaleta IPJ Galați.

Orașul a fost împânzit de filtre pentru ca fugarul să fie prins. Polițiștii gălățeni au cerut și ajutorul colegilor din județele vecine pentru căutarea bărbatului.


Citește și Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic


 

Comentarii