De Mihai Niculescu,

Bunicul Luizei susține că va urma exemplul celeilalte familii a căror fiică ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu și va cere o expertiză ADN în străinătate. Până acum însă, din resturile osoase găsite în pădurea din Caracal nu au fost identificată o potrivire ADN cu familia Luizei.

„Vreau să-mi văd fata, atâta vreau! Au încercat pe toate căile să ne ducă pe alte piste. Nouă să nu ne trimită aşa ceva, pentru că noi nu vrem să îngropăm oasele nimănui. Vom cere şi noi, dacă încearcă, o nouă analiză, în străinătate, cum a cerut şi cealaltă familie”, a declarat bunicul Luizei pentru adevarul.ro.

Bunicul Luizei a reafirmat că fata nu s-ar fi urcat niciodată într-o mașină a unui necunoscut, pentru că mereu călătorea însoțită, ori cu transportul public.

„Acum toată lumea spune… Ne judecă, o judecă… Ne vom reproşa câte zile vom trăi, dar aveam mare încredere în ea, dacă stabileam o oră, la acea oră venea, Luiza era un copil… Eu nu cred că fata a urcat singură în acea maşină, trebuie să fi fost o diversiune, ceva, ei aici au înşelat-o, singură nu ar fi urcat. La Craiova, când pleca, o puneam la microbuz sau la maşină, nu pleca niciodată singură, pleca cu alte persoane. Ceva nu e în regulă”, a mai spus bunicul.

Citeşte şi:

Mașina lui Gheorghe Dincă și alte două vehicule, ridicate de anchetatori din casa din Caracal

O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure

Colegii Luizei Melencu susțin că telefonul fetei a fost folosit miercuri noaptea. Ce spune mama tinerei

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură