Mergi direct la conținut »
Cămașa care nu se pătează
Ştiri Libertatea > Ştiri > Cămașa care nu se pătează

Cămașa care nu se pătează

În sfârșit cămașa pe care și-o doreau toți a apărut! Și ea poate fi cumpărată și în România.

A fost inventat materialul care nu se pătează. Și este chiar un bumbac 100% foarte fin. Acest material a fost patentat și respectă toate standardele europene, respiră și are proprietatea de a fi hidrofob. Cămașa care nu se pătează rezistă astfel chiar dacă este stropită cu vin, cafea sau orice lichid colorat. Lichidul va aluneca pe suprafața cămășii, protejându-te de neprevăzut. Bumbacul ajută la dispersia transpirației, împiedicând apariția petelor de transpirație și a mirosurilor neplăcute.

Lansată de Gentlemen’s Corner, cămașa pentru bărbați care rezistă la pete și transpirație se lucrează în prima fază doar la comandă, pe măsurile fiecărui client. Prețul propus este de 450 lei și este o ofertă specială.

Reprezentanții companiei ce activează  de 8 ani pe piața modei masculine ne-au asigurat că au testat deja materialele de câteva luni și proprietățile s-au păstrat după multiple spălări, iar întreținerea unei asemenea cămăși nu diferă de cea a uneia din bumbac normal. Compania își propune să lanseze în curând cămăși de ceremonie și business Ready-to-wear din acest material.

 
 
Close
Close
Închide