24 Mai. 2018 15:33

Cântăreața Ileana Constantinescu a murit. Artista a fost găsită decedată după 20 de ore

Distribuie

Cântăreața Ileana Constantinescu a murit la vârsta de 88 de ani. Artista de muzică populară a fost găsită decedată în locuința ei, după aproape 20 de ore.

Alarma a fost dată de Ionuț Dolănescu, după ce acesta a sunat-o pe artistă, însă aceasta nu a răspuns. O ambulanță a fost trimisă la locuința acesteia, iar medicii au constatat decesul.

Cântăreața Ileana Constantinescu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. La sfârșitul anului trecut, aceasta a fost dusă de urgență la spital, din cauza unor probleme cardiace. Totodată, aceasta suferea și de demență.

Ileana Constantinescu a fost foarte bună prietenă cu regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. De astfel, după decesul marelui artist, fiul acestuia, Ionuț Dolănescu, a rămas apropiat de artistă. El a sunat-o acum pentru a vorbi cu ea, însă aceasta nu a răspuns.

Ileana Constantinescu a fost eleva Mariei Tănase, a cântat cu cele mai mari orchestre şi a lansat melodii care au făcut-o nemuritoare în folclorul românesc.


Citește și: Trips & Tricks / Cabral vorbește despre vacanțele cu rulota la emisiunea de turism marca Libertatea


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 20 iunie 2018. Balanțele sunt încurajate de prieteni
Loading...
Comentarii