MENIU CAUTĂ
24 Mai. 2018 15:33

Cântăreața Ileana Constantinescu a murit. Artista a fost găsită decedată după 20 de ore

Distribuie

Cântăreața Ileana Constantinescu a murit la vârsta de 88 de ani. Artista de muzică populară a fost găsită decedată în locuința ei, după aproape 20 de ore.

Alarma a fost dată de Ionuț Dolănescu, după ce acesta a sunat-o pe artistă, însă aceasta nu a răspuns. O ambulanță a fost trimisă la locuința acesteia, iar medicii au constatat decesul.

Cântăreața Ileana Constantinescu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. La sfârșitul anului trecut, aceasta a fost dusă de urgență la spital, din cauza unor probleme cardiace. Totodată, aceasta suferea și de demență.

Ileana Constantinescu a fost foarte bună prietenă cu regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. De astfel, după decesul marelui artist, fiul acestuia, Ionuț Dolănescu, a rămas apropiat de artistă. El a sunat-o acum pentru a vorbi cu ea, însă aceasta nu a răspuns.

Ileana Constantinescu a fost eleva Mariei Tănase, a cântat cu cele mai mari orchestre şi a lansat melodii care au făcut-o nemuritoare în folclorul românesc.


Citește și: Trips & Tricks / Cabral vorbește despre vacanțele cu rulota la emisiunea de turism marca Libertatea


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii