MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2016 12:32

Devine din paranormală… normală! Carmen Harra a ratat previziunea legată de președintele american

Distribuie

Clarvăzătorea Carmen Harra a ratat previziunea legată de președintele american. Încă din martie, aceasta se lăuda cu faptul că i-a prezis lui Hillary Clinton că va ajunge la Casa Albă, însă, susținea ea, calculele fuseseră făcute încă din 1996, când candidata democrată nu avea planuri atât de înalte.

LIVE TEXT | Donald Trump este noul președinte al SUA

Dacă Hillary Clinton nu prinde nici următorul mandat, se poate spune că paranormala Carmen Harra își cam pierde puterile. După o serie de previziuni mărunte ratate, clarvăzătoarea de origine română nu a reușit să-l vadă pe Trump la Casa Albă. Într-un interviu acordat presei din România, Harra susținea încă din martie că Hillary va ajunge președintele Americii, o previziune pe care, susține a ea, o făcuse cu 20 de ani înainte!

”I-am prezis lui Hillary Clinton că o să ajungă preşedintele Americii, încă din 96, şi mi s-a răspuns de la Casa Albă că ea nu candidează pentru Senat, că nu are de gând. Când a ajuns senator de New York, întreba pe toată lumea unde e femeie aia care i-a prezis acest lucru… Astfel, mi-am câştigat în faţa lui Hillary Clinton o mare bilă albă! Pe 23 iulie, în anul 2000, în South Hampton, i-am spus personal lui Hillary Clinton că se apropie ziua în care va ajunge preşedintele Americii!”, declara în martie Harra.

Românca a povestit și că, la un moment dat, i-a consiliat pe Hillary și pe soțul ei Bill, făcând referire la previziunile pe care le-a generat pentru politicienii de top  de peste Ocean.

Citește mai multe despre Hillary Clinton și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii