CAZUL care A ŞOCAT LUMEA! A NĂSCUT, deşi era VIRGINĂ! „E NOUL MESIA?”

01 noiembrie 2014 16:42

Povestea unei tinere a şocat o planetă întreagă, după ce s-a aflat că femeia a adus pe lume un copil, deşi era încă virgină. „Minunea” s-a petrecut pe Insula Crăciunului, iar vestea i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva acesta este noul Mesia.

O femeie de pe Insula Crăciunului i-a lăsat pe mulţi mască după ce a rămas însărcinată şi a adus pe lume un băieţel, deşi era încă virgină. Tânăra se căsătorise cu alesul ei, iar a doua zi acesta a trebuit să plece într-o delegaţie lungă, aşa că mariajul lor nu apucase să se consume.
Cu toate acestea, la un control tânăra a aflat că este gravidă, iar peste nouă luni a dat naştere unui copil. Povestea a stârnit reacţii diverse în cele patru colţuri ale lumii, făcându-i pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva micuţul este următorul Mesia.
Din punct de vedere ştiinţific, acest lucru, deşi foarte rar, este posibil, dacă femeia suferă de o afecţiune denumită partenogeneză, o formă de dezvoltare a unui organism dintr-un ovul sau dintr-o oosferă nefecundate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro