Mergi direct la conținut »
”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”

”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”

"Ștefania e în stare bună, s-a ridicat din pat. Are contuzii și multiple leziuni, dar starea ei este bună și va fi externată mâine", a spus ministrul de Interne Carmen Dan la ieșirea de la spitalul Floreasca, unde a fost să se intereseze personal de starea celor trei jandarmi răniți în incidentele de aseară.

De Mirela Neag,

Cu doar câteva ore mai devreme, lt. col. Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române, îi anunța pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă că tânăra sergent-major riscă să rămână paralizată în urma fracturii cervicale. Cu ochii aproape în lacrimi, reprezentantul instituției, își făcea deja griji pentru familia fetei, care urma să fie devastată la aflarea teribilei vești.

Concret, diagnosticul – confirmat dealtfel și de Sorina Pintea, ministrul Săntății, este traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Surse din spitalul de Urgență Floreasca spun că toate aceste aspecte au fost cunoscute încă de la 30-50 de minute după internarea de azi-noapte, imediat după ce au fost făcute toate investigațiile. Inclusiv cele la coloană. Că era clar că jandarmerița nu are fractură cervicală și că nu va rămâne paralizată. ”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”, au spus sursele.

Neclar rămâne doar cum de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, lt. col Marius Militaru, nu a fost corect informat despre starea reală de sănătate a angajatei instituției în numele căreia vorbește. Sau de ce, dacă a fost corect informat, a spus altceva. Cu lacrimi în ochi.

Close
Închide
  Close