MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2018 20:25

Cine este mama celor două fetiţe din Galaţi abandonate și lăsate să moară de foame într-un focar de infecţie

Distribuie

Tania M. mama celor două fetiţe din Galaţi abandonate și lăsate să moară de foame într-un focar de infecţie. Femeia a ales să plece la București alături de un alt bărbat pentru a-și reface viața, lăsându-și copilele într-o stare deplorabilă. Mama fetițelor este căutată de autorități pentru a fi audiată într-un dosar penal care o vizează.

În tot acest timp, tatăl fetițelor abandonate muncea pe un șantier din Târgu Bujor. El obișnuia să vină acasă la Galați o dată la câteva săptămâni. Ieri, tânărul s-a întors acasă după ce a fost sunat de o vecină care le-a salvat pe fetițe din focarul de infecție în care fuseseră abandonate de propria mamă, scrie Observator.tv.

Potrivit celei care le-a salvat pe fetițe, mama copilelor a plecat de acasă de pe 18 august, iar fetele au stat singure în casă mai bine de 48 de ore până să fie găsite.

Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an) au fost găsite într-o mizerie de nedescris de o vecină care avea grijă de ele din când în când. Imaginile cu cele două fetițe, una de un an și alta de patru ani, abandonate în casă de câteva zile de către mama lor, fără mâncare și într-o mizerie fără margini, au fost postate pe Facebook de o vecină a femeii.

Citește și

Ce scrie pe certificatul de deces al protestatarului mort într-un spital din Alexandria

Citește mai multe despre Mama pe Libertatea.

Comentarii