Mergi direct la conținut »
Colegele Luizei Melencu, audiate de procurorii DIICOT. „Dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Colegele Luizei Melencu, audiate de procurorii DIICOT. „Dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă”

Colegele Luizei Melencu, audiate de procurorii DIICOT. „Dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă”

Două prietene și colege ale Luizei Melencu au fost citate pentru a fi audiate, miercuri, în calitate de martori, la sediul IPJ Dolj. Tinerele vor fi da declarații procurorilor DIICOT care instrumentează dosarul Caracal, scrie Adevărul.

De Răzvan Mihalașcu,

Colegele Luizei Melencu au fost citate pentru a se prezenta, miercuri, 16 octombrie, ora 11, pentru a fi audiate, precizează Adevărul.

Tinerele au scris într-un mesaj pe Facebook că vor merge să discute cu procurorii, însă nu au încredere în ancheta realizată în cazul Caracal.

„Noi, colegii Luizei, primim citaţie şi, dacă nu ne prezentăm, ne ia cu mandat sau luăm amendă şi cei din familia lui Dincă stau bine mersi. Bravo, Politia Română!”, a scris una dintre colege.

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, susține că este o „bătaie de joc” ca fetele să fie chemate să dea declarații după aproape jumătate de an de la dispariția nepoatei sale.

Ce ar putea spune aceşti copii după 6 luni? Fetele sunt speriate, nu înţeleg de ce sunt chemate, de ce au calitate de martori. Bătaia de joc este mult prea mare. Vor să tragă de dosar, sunt sigur de asta. Interesele sunt prea mari.

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu

Mama şi bunicul Luizei au anunțat ă vor veni la sediul poliţiei din Craiova pentru a fi alături de tinerele chemate la audieri.

Potrivit sursei citate, tinerele citate să dea declarații în dosarul Caracal sunt cele au lipit afișe în Craiova, după Luiza Melencu a dispărut. În urmă cu aproape două luni, adolescentele au alertat familia Luizei când cineva a folosit telefonul tinerei și a scos-o de pe un grup de discuții al clasei. Până în prezent, anchetatorii nu au găsit telefonul mobil al Luizei Melencu.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Mama Luizei susține că a primit mai multe mesaje de la operatorul de telefonie mobilă prin care era anunțată că „Luiza poate fi contactată”.

Pe 25 septembrie, magistrații Tribunalului Olt au prelungit cu 30 de zile mandatul lui Gheorghe Dincă. Principalul suspect în cazul Caracal va rămâne încarcerat până pe 24 octombrie, soarta sa urmând a fi decisă de instanță.

La sfârșitul lunii iulie, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu pe 25 iulie și, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, bărbatul din Caracal a susținut că omorât-o și pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Close
Închide
  Close