Mergi direct la conținut »
Comportament șocant. Au obligat un copil de 14 ani, cu paralizie cerebrală, să se facă punte ca să treacă peste el | VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > Comportament șocant. Au obligat un copil de 14 ani, cu paralizie cerebrală, să se facă punte ca să treacă peste el | VIDEO

Comportament șocant. Au obligat un copil de 14 ani, cu paralizie cerebrală, să se facă punte ca să treacă peste el | VIDEO

O înregistrarea video a stârnit val de reacții în Canada. În înregistrare se vede cum un copil cu paralizie cerebrală a fost făcut punte de niște elevi pentru a traversa un râu.

De Dana Aramă,

 

Filmarea a fost făcută zilele trecute, în New Scotland, Canada.

Brett Corbett, un băiat în vârstă de 14 ani cu paraliziei cerebrală, a fost obligat de colegii lui de școală să se arunce în apă, cu fața în jos, pentru ca o elevă să calce pe el, folosindu-l ca punte râul respectiv.

Înregistrarea a ajuns în mediul online, unde a stârnit indignare în rândul nternauților. În intregistrare se aud râsetele celor prezenți în timp ce Brett este în apă.


Băiatul, conform The Chronicle Herald, susține că este zilnic hărțuit la școală de colegii săi și că în ciuda plângerilor pe care le-a făcut la direcția școlii Glace Bay, nu a fost luată nicio măsură.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

Close
Închide
  Close