MENIU CAUTĂ

FOTO | Imagine șocantă cu mâna Danielei Crudu, după ce s-a accidentat la ”Ultimul Trib”

Distribuie

În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu s-a accidentat în momentul în care lupta pentru Teritoriu, la ”Ultimul Trib”. Ea a aflat în emisiunea de joi seară că medicul nu mai este de acord ca ea să mai rămână în competiție. Totodată, ea a făcut o poză cu mâna ruptă, după ce și-a dat bandajele jos.

Mâna Danielei Crudu nu se va recupera prea curând, pentru că nu se poate îngriji corespunzător, și că va trebui să plece acasă din motive medicale.

„Nu mă gândeam că așa va arăta finalul meu în „Ultimul Trib”, din păcate… Am venit cu gânduri mari, nu am venit cu gândul de a fi un concurent oarecare. Îmi pare rău că m-am accidentat, în rest de nimic, mereu am spus și am făcut ce am simțit, m-am arătat în toate ipostazele posibile, nu cred că mai am ceva de ascuns! Le doresc Cameleonilor să ajungă într-o echipă în care își doresc și ei atunci când a lor se va destrăma, cred că Oana va ajunge departe de tot, o văd determinată și luptătoare, ea a tras mult pentru echipă”, a spus Daniela Crudu înainte de a ieși din „Ultimul Trib”.

Vedeta susține că a fost foarte deranjată că nu putea folosi telefonul, deși avea acces la el.

„Mi-am rupt mâna și nu aveam alta, așa că m-au trimis în concediu medical. Nu am fost eliminată, m-au trimis acasă din motive medicale. Inițial mi-au spus că este o entorsă, acolo fiind lumea a treia… După câteva zile mi-au pus-o în ghips și am rămas așa două luni. A fost foarte dificil acolo, trebuia să ne procurăm singuri de mâncare. Dar sunt descurcăreață, am descoperit acolo că eu fac și sport! La ceva mai diferit m-aș mai duce, dar într-un astfel de reality-show nu știu dacă aș mai merge. E dificil, să stau să îmi plouă în cap…”, a adăugat Daniela Crudu la emisiunea „Prietenii de la 11”.

Totodată, ea a postat pe Instagram și o imagine cu mâna ei după ce s-a recuperat.


CITEȘTE ȘI: Au trecut de două ori pe lângă moarte! Au scăpat din atacul armat din California, dar și din masacrul din Las Vegas, soldat cu zeci de morți


 

Citește mai multe despre imagine și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii