MENIU CAUTĂ
24 Feb. 2016 13:08 , de Ana Alexa

Cum poți să te angajezi la Amazon! „Stagii pe bune” în companii, pentru pasionaţii de IT&C

Distribuie

O idee născută din convingerea unor tineri că anii de școală nu pot garanta obținerea statutului de angajat a devenit, astăzi, cel mai mare program național de stagiatură.

Câteva sute de studenți sunt așteptați, pe 19 martie, la evenimentul de recrutare 'Stagii pe Bune', unde companiile prezente sunt printre cei mai mari angajatori.

„Stagii pe Bune este cel mai longeviv program de stagiatură din România, punând în contact companii și studenți din 2005. Anual, peste 70 de companii prezintă ofertele de stagii pe www.stagiipebune.ro, stagii la care aplică peste 1.500 de studenți. Oferta de stagii va fi prezentată și offline, pe 19 martie, în holul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din București. La eveniment vor fi prezente 16 companii și sunt așteptați peste 400 de studenți.

'În ultimii 12 ani am observat cât de important este stagiul de vară atât pentru studenți, cât și pentru companii. Studenții aplică în practică cunoștințele acumulate la facultate, iar companiile au ocazia să-i familarizeze cu mediul de lucru şi cu tehnologiile pe care le folosesc, pregătindu-și în același timp viitoarea forță de muncă. Rolul nostru este de a pune în contact studenții și companiile, dar și de a promova bunele practici în rândul întregii comunități', a declarat Vlad Posea, project manager „Stagii pe Bune.

stagii2

Studenții interesați să se înscrie în programul „Stagii pe Bune au la dispoziție site-ul stagiipebune.ro. Nu îi costă nimic și este disponibil studenților de la învățământul de licență și masteranzilor. Cu fiecare ediție, companiile revin la acest eveniment, fiind deja convinse de utilitatea lui în dezvoltarea unor relaţii excelente cu studenţii. Studenţii aleg „Stagii pe Bune atât pentru a-și asigura un venit, cât și pentru a profita, încă din timpul facultății, de un mediu foarte bun pentru a acumula experienţă.

Partenerii proiectului sunt și în acest an Bitdefender, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii