Mergi direct la conținut »
Declarații șocante făcute de artista Saveta Bogdan. „Am avut o viziune. Îmi spunea să nu mai plâng”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Declarații șocante făcute de artista Saveta Bogdan. „Am avut o viziune. Îmi spunea să nu mai plâng”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. După despărțirea de cel de-al doilea soț, viața ei s-a schimbat și a trăit momente grele, despre care a evitat să vorbească. Acum, interpreta a făcut dezvăluiri șocante.

Saveta Bogdan spune că l-a visat pe Iisus Hristos, care a sfătuit-o să nu mai plângă, iar de atunci, artista nu a mai vărsat o lacrimă. Mai mult, ea a spus la „Agenţia Vip” că şi Fecioara Maria i-a apărut în sufragerie.

„Plângeam în fiecare seară că eram singură. Într-o seară am avut o viziune. M-am uitat pe balcon iar Iisus Hristos era pe balcon şi îmi spunea să nu mai plâng. Dar eu îl văzusem în vis. Arăta exact cum arăta în icoană. Din clipa aia nu am mai plâns niciodată. De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria să ajung în America sănătoasă. Mi-a apărut în vis, exact în sufragerie la mine, lângă o icoană mare şi mi-a spus că da, voi ajunge în America sănătoasă. Şi chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult”, a spus Saveta Bogdan.

Citește și

INTERVIU/ Ambasadorul Emil Hurezeanu spune că nu vor fi probleme cu votul românilor din Germania. ”Imaginea românilor revoltați că nu pot vota în străinătate ne urmărește încă”

 

Close
Închide
  Close