Mergi direct la conținut »
Detalii șocante despre mama care și-a ucis copilul nou-născut și apoi i-a dat foc. După oribila faptă s-a dus la bar să bea o cafea!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Detalii șocante despre mama care și-a ucis copilul nou-născut și apoi i-a dat foc. După oribila faptă s-a dus la bar să bea o cafea!

Detalii șocante despre mama care și-a ucis copilul nou-născut și apoi i-a dat foc. După oribila faptă s-a dus la bar să bea o cafea!

O femeie dintr-o comună din Botoșani a comis o teribilă crimă zilele trecute. Ea și-a ucis un prunc nou-născut, iar apoi i-a dat foc și l-a îngropat în curte.

Medicul de familie a alertat autoritățile după ce a constatat că femeia pe care o știa gravidă nu mai avea burtă. Autoritățile au aflat că femeia, Mariana Chițac, din satul Vatra, comuna Hudești, în vârstă de 36 de ani, a pierdut foarte mult sânge după naștere, a anunțat botosaninews.ro.

După oribila faptă, femeia s-a dus la barul din localitate pentru a bea o cafea. Acolo a lăsat urme de sâge pe un scaun. 

Va fi examinată psihiatric

După ce autoritățile au ajuns la locuința femeii și au descoperit îngropate resturile și cenușa rămase de la copilul strangulat și apoi incendiat. Femeia a fost internată la Maternitatea Bitoșani, pentru că se afla într-o stare fizică foarte precară.

Ea va fi examinată și psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei. Procurorii de la Tribunalul Botoșani au deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Femeia mai are o fetiță minoră.

Mariana Chițac


Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Close
Închide
  Close