MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 15:40 , de Remus Vlad

FOTO&VIDEO/ Doi paznici de la o fabrică de ciment din Bucureşti, omorâţi. Familia: „Noi a trebuit să sunăm firma, să aflăm dacă știu ceva de ei”

Distribuie

Doi paznici de la o fabrică de ciment din Bucureşti au fost omorâţi. Descoperirea şocantă a fost făcută în această dimineaţă, atunci când cei doi bărbaţi nu s-au mai prezentat la schimbul de tură.

Foto: Dumitru Angelescu

UPDATE ora 16:20. Crimă trasă la indigo, la fabrica de ciment unde au fost găsiți cei doi bărbați. Anul trecut, un alt paznic a fost descoperit mort în aceeași fabrică, fiind găsit la o lună de când a fost dat dispărut.

Despre Ilie Alexandru, omul care şi-a găsit sfârşitul anul trecut în fabrica de ciment, se ştie că lucra ca paznic şi făcea zilnic naveta din comuna giurgiuveană Ogrezeni. El a intrat în tură pe data de 13 august şi nu s-a mai întors niciodată acasă. Familia a reclamat dispariţia la Poliţie, iar trei zile mai târziu oamenii legii au început căutările în curtea firmei.

Citește mai multe detalii despre acest caz: Crimă trasă la indigo. Un alt paznic a fost găsit mort la fabrica de ciment în care au fost descoperite cadavrele a doi bărbaţi, înfăşurate în folii de plastic

UPDATE ora 15:50. Polițiștii recoltează probe din locul unde au fost găsiți cei doi paznici. În incintă, nu există camere de supraveghere.

UPDATE ora 15:30. Rudele celor doi bărbați care au fost găsiți morți au ajuns la locul tragediei. Fiica unuia dintre aceștia a declarat că tatăl ei lucra la fabrica de ciment de 4 ani. Potrivit acesteia, în trecut au mai existat nereguli la fabrică. Un alt muncitor a murit și a fost găsit abia după un an, potrivit acesteia.

„Nu au mai venit acasă. Noi a trebuit să sunăm firma, să aflăm dacă știu ceva de ei. Pe mine nu m-a chemat nimeni aici, am venit singuri. A mai fost un mort aici și l-au găsit după un an”, a declarat fiica unuia dintre paznicii găsiți morți.

UPDATE ora  14:25. Cei doi paznici găsiți fără viață au vârstele 52 și 65 de ani.

Cercetările sunt desfășurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

Azi, în jurul orei 11, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit.

Corpurile au fost înfăşurate în folii de plastic

Ulterior, în incinta societăţii comerciale, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic.

După aceea, a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. Din primele cercetări făcute de anchetatori se pare că cei doi bărbaţi morţi sunt paznicii care au dispărut.

La faţa locului au ajuns la ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei care au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că ”liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!

Citește mai multe despre ciment, Crima, fabrica, paznici și plastic pe Libertatea.

Comentarii