Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ellen DeGeneres a fost agresată sexual de tatăl ei vitreg în adolescență. Mărturisirile făcute de vedetă 
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Ellen DeGeneres a fost agresată sexual de tatăl ei vitreg în adolescență. Mărturisirile făcute de vedetă 

VIDEO | Ellen DeGeneres a fost agresată sexual de tatăl ei vitreg în adolescență. Mărturisirile făcute de vedetă 

Ellen DeGeneres a dezvăluit încă din anul 2005 că a fost agresată sexual, dar într-un episod al emisiunii "My Next Guest Needs No Introduction", găzduite de David Letterman, vedeta a dat detalii despre momentele cumplite trăite în adolescență. 

De Andreea Radu,

Ellen DeGeneres a mărturisit că tatăl ei vitreg a agresat-o când avea în jur de 15, atunci când mama sa, diagnosticată cu cancer de sân, lipsea de la domiciliu.

„Mi-a spus (…) că a simţit un nodul la sânul (mamei) şi că trebuie să îmi palpeze sânii. În cele din urmă m-a convins că trebuie să-mi atingă sânii, şi apoi a încercat să o facă încă o dată şi încă o dată. A încercat să-mi spargă uşa, aşa că am spart geamul pentru a fugi, pentru că știam ce se va întâmpla”, a povestit DeGeneres, potrivit Agerpres.

Vedeta în vârstă de 61 de ani a mai mărturisit că nu a vorbit despre aceste agresiuni la momentul respectiv pentru a-şi „proteja” mama: „Am așteptat câţiva ani înainte de a-i spune. Şi când i-am spus, nu m-a crezut şi a rămas cu el încă 18 ani”, a spus Ellen. Mama lui Ellen, Betty DeGeneres, și-a părăsit în cele din urmă soțul.

„Este o poveste cu adevărat oribilă şi singurul motiv pentru care o spun atât de precis este că nu vreau ca alte fete să lase pe cineva să le facă asta”, a spus una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de televiziune din SUA.

Ellen a mai vorbit despre cele întâmplate și în anul 2018, în cadrul unui interviu pentru Today.

Episodul emisiunii „My Next Guest Needs No Introduction” în care apare Ellen DeGeneres urmează să fie difuzat, vineri, pe Netflix.

Foto: EPA


OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți


 

Close
Închide
  Close