De Livia Lixandru,

Conform Magistraților Tribunalului din Maramureș, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2019, şi până la data de 19.10.2019, inclusiv, a inculpatei V.I., în vârstă de 43 de ani, domiciliată în Comuna Ieud, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16.09.2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soţului ei benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Femeia a fost internată la Secţia Psihiatrie din spital

Victima de 47 de ani a fost transportată la spital, cu arsuri gradul II şi III, suferite în special de la brâu în sus, la nivelul capului, gâtului şi toracelui şi la ambele mâini.

În urmă cu trei zile, bărbatul a fost dus la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeia a fost internată la Secţia Psihiatrie din spital.

Citeşte şi:

Traian Băsescu atacă la Curtea Supremă decizia de colaborare cu fosta Securitate. El susține că a făcut doar rapoarte de rutină către superiori

Un elev de 17 ani s-a sinucis în clasa liceului din Miercurea Ciuc în care învăţa

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite