MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Fetiță româncă de 13 ani, obligată de propria mamă să se prostitueze în Italia. Copila era amenințată cu moartea

Distribuie

Caz tulburător în Italia, unde o româncă și-a forțat fiica de 13 ani să se prostitueze în zona provinciilor Agrigento și Trapani. Adolescenta era obligată să se culce cu diverși bărbați pentru sume cuprinse între 30 și 200 de euro.

Carabinierii din orașul italian Sciacca au arestat luni dimineață șase persoane. Printre acestea se numără mama fetei de 13 ani și „clienții” minorei. Este vorba despre Pietro Civello (60 de ani) şi Viorel Frisan (37 de ani) din Gibellina, Calogero Friscia (25 de ani), Vito Sanzone (43 de ani) şi Vito Campo, (69 de ani), toţi din localitatea Menfi.

Cei şase sunt acuzaţi de inducerea unei minore la prostituție, exploatarea și favorizarea prostituției cu minori, precum și abuzuri și acte sexuale cu o minoră, agravate de faptul că victima avea mai puțin de 14 ani, relatează publicația grandangoloagrigento.it, citată de observator.tv.

Potrivit procurorilor din Palermo, ancheta ce a dus la arestarea celor șase suspecți a început în decembrie 2017. O patrulă a carabinierilor a oprit în trafic o mașină, pentru un control de rutină. În autoturism se aflau un bărbat de 60 de ani și o fată de 13 ani.

Bărbatul a intrat imediat în vizorul anchetatorilor deoarece nu avea niciun grad de rudenie cu fata. Polițiștii italieni l-au dus la secția din Menfi pentru a-l interoga.

Individul a adus-o pe fată la o stână din apropierea localității Gibellina, iar acolo ar fi fost violată de doi bărbați, cu acordul mamei, care este româncă.

Procurorii italieni au demarat o anchetă, iar astfel au obținut suficiente probe pentru a aresta cele șase persoane, printre care și mama fetei de 13 ani.

Potrivit anchetatorilor, fetița era forțată de propria mamă, precum și de talianul Pietro Civello, să facă sex cu alți bărbați, în schimbul unor sume cuprinse între 30 și 200 de euro. Indivizii care au profitat de ea a fost și ei arestați. Cele mai multe dintre abuzuri au avut loc la stâna lui Pietro Civello, din apropierea localităţii Gibellina.

Aflați povestea cutremurătoare a româncei care a fost obligată să se prostitueze pentru 2,5 euro în Spania.


Citește și:

Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale

Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii


 

Comentarii