MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 14:19

Două fetițe, violate de concubinul mamei în Suceava. Bărbatul este tatăl a patru copii

Distribuie

Coșmar pentru două fetițe violate de concubinul mamei lor în Suceava. Rămas orfane după moartea tatălui, surorile au fost abuzate sexual de bărbatul de 43 de ani, alături de care locuiau. Individul, descris ca fiind violent, mai ales când consumă băuturi alcoolice, a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracțiuni de viol în formă continuată.

Marian Vasile Oanea a divorțat în urmă cu câțiva ani și este tatăl a patru copii care au fost dați în plasament la mai mulți asistenți maternali din județul Suceava, notează Monitorul de Suceava. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, lucrează în domeniul construcțiilor și a cunoscut-o pe actuala iubită, în timp ce lucra la o casă în comuna Cornu Luncii.

Rămasă văduvă, femeia a acceptat să se mute în locuința lui Marian Vasile Oanea, de la periferia comunei Șcheia, împreună cu cele două fetițe. Copilele, care beneficiază de pensie de urmaș, în urma morții tatălui lor, au fost înscrise la școala din comună, potrivit sursei citate.

Descris de săteni drept o fire violentă, când consumă alcool, Marian Vasile Oanea le-a violat pe cele surorile de 10 și 13 ani. Abuzurile au ieșit la iveală în octombrie, când polițiștii le-au audiat pe cele două fetițe.

Procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava susțin că Marian Vasile Oanea a abuzat-o sexual pe una dintre fetele concubinei sale, prima oară în iunie 2016. Coșmarul a continuat aproape un an când bărbatul a forțat-o să întrețină relații sexuale și pe sora copilei.

În fața anchetatorilor, bărbatul nu și-a recunoscut vina. De altfel, mama fetelor, o femeie de 49 de ani, a declarat că nu crede că iubitul ei ar fi fost în stare să comită o asemenea grovăzie.

Asistenții sociali au decis ca fetițele să fie luate în plasament de sora lor mai mare care locuiește în Câmpulung Moldovenesc.

Surorile care au fost abuzate sunt consiliate de psihologi din cadrul Serviciului de Urgenţe al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava.

Procurorii au demarat începerea urmăririi penale împotriva bărbatului acuzat de viol. Anchetatorii susțin că au adunat probele necesare pentru a-l acuza pe Marian Vasile Oanea de comiterea infracțiunii de viol în formă continuată.

Bărbatul a fost reținut, duminică, pentru 24 de ore, și încarcerat în arestul IPJ Suceava, după ce a fost emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele său.


Citește și Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. A purtat doar o mantie neagră pe umeri


 

Loading...
Comentarii