Mergi direct la conținut »
A fost lovit de tren după ce și-a făcut un selfie pe calea ferată. Momentul șocant a fost filmat / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

A fost lovit de tren după ce și-a făcut un selfie pe calea ferată. Momentul șocant a fost filmat / VIDEO

Supraviețuire miraculoasă pentru un tânăr din India, care a fost lovit de tren, după ce și-a făcut un selfie pe calea ferată. Bărbatul a fost grav rănit, după ce s-a apropiat prea mult de șine pentru a filma trenul.

Shiva Kumar s-a plimbat pe calea ferată, în apropierea gării din Hyderabad, o localitate din sudul Indiei. Bărbatul a vrut să realizeze un videoclip cu momentul apropierii trenului, însă a calculat greșit distanța la care ar fi trebuit să se afle față de calea ferată, notează metro.co.uk.

Mecanicul locomotivei a folosit disperat sirena ca să-l atenționeze pe bărbat. Deși trenul se apropia cu viteză, tânărul a continuat să zâmbească și nu s-a mișcat de lângă calea ferată.

Filmarea șocantă s-a încheiat în momentul în care Shiva a fost lovit de tren și doborât la pământ. Tânărul a avut mare noroc că a supraviețuit și s-a ales cu pieptul fracturat și cu răni grave în zona capului și a mâinilor.

„Nu a realizat că se află în pericol și a ignorat claxonatul insistent al conductorului, care voia să-l atenționeze. Trenul l-a lovit și a fost aruncat departe de șine. Are răni grave la mâna dreaptă, la cap și la piept, dar se află în afara pericolului acum”, a declarat un anchetator

Tânărul este atent supravegheat de medici pentru a se recuperea în urma accidentului.

În 2014, un tânăr din Canada a fost lovit de locomotiva unui tren în Peru, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

sursă foto: Twitter


Citește și EXCLUSIV/ Generali, masoni și naționaliști s-au adunat în Partidul Lege și Ordine: ,,Islamismul vrea să ne distrugă”/VIDEO


 

Close
Închide
  Close