MENIU CAUTĂ

Fostul principe Nicolae vrea ca Principesa Margareta să-i fie nașă la nuntă. „Ne-ar face o onoare”

Distribuie

Fostul principe Nicolae vrea ca Principesa Margareta să-i fie nașă la nuntă. Nepotul Regelui Mihai a declarat, luni, cu prijelul unei vizite la Catedrala din Alba Iulia, că i-a trimis o scrisoare Custodelui Coroanei în care a menționat că ar fi o onoare Principesa Margareta și Principele Radu să-i fie nași la nunta sa cu Alina Maria Binder, care va avea loc în septembrie la Sinaia.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a vizitat, luni, Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, în care au fost încoronați Regii Ferdinand și Maria, scrie Ziarul Unirea.

„Sunt foarte emoționat, mă gândesc foarte mult la familia mea, mai ales anul acesta, nu numai pentru că este anul Centenar, ci pentru că o să mă căsătoresc în acest an și mă gândesc la ei și la tot ce au făcut pentru țara noastră”, a spus Nicolae Medforth-Mills.

Întrebat despre nunta care va avea loc pe 30 septembrie la Sinaia, fostul principe a făcut publice detalii despre pregătiri.

„Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătușa mea, Principesa Margareta, am întrebat dacă… ne-ar face o onoare, de fapt, să fie nașa și unchiul meu să fie nașul nostru la nuntă. Și aștept un răspuns acum”, a spus Nicolae Medforth-Mills, conform sursei citate.

Nepotul Regelui Mihai a spus că ar fi o mare onoare ca Principesa Margareta și Principele Radu să-i accepte invitația, precizând că vor fi foarte fericiți dacă va participa toată familia la nuntă.

Fostul principe a precizat că la nuntă vor veni prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

„E un moment foarte fericit pentru noi și abia așteptăm să sărbătorim împreună cu familia și prietenii noștri”, a spus Nicolae Medforth-Mills.

Potrivit sursei citate, Nicolae Medforth-Mills s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. Apoi a vizitat catedrala, s-a rugat și s-a fotografiat cu mai mulți turiști și localnici

Nepotul Regelui Mihai se căsătorește cu Alina Maria Binder, o tânără  în vârstă de 29 de ani. Pe 1 august 2015, Casa Regală a anunțat excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune și retragerea titlului de ”Principe”, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010.

sursă foto: Ziarul Unirea


Citește și EXCLUSIV/ Tania Popa e pasionată de croitorie. ”De actorie o să mă las, de atelier, niciodată!”


 

Citește mai multe despre principesa margareta, Alba Iulia și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii