MENIU CAUTĂ
, de Raluca Diaconu

Detalii șocante! Fostul șef al DNA Timișoara s-ar fi sinucis din cauza unei depresii

Distribuie

Moartea fostului șef al DNA Timișoara Tamaș Schiffbeck i-a șocat pe procurorii timișoreni. Colegii săi spun că procurorul era un om amabil și un bun profesionist, dar că acesta a intrat într-o depresie provocată, cel mai probabil, de boala gravă a soției sale. Primele date ale anchetatorilor conduc spre ipoteza unei sinucideri. Potrivit unor surse judiciare, criminaliștii au descoperit că fostul procuror avea în urechi căști conectate la telefonul aflat în buzunarul din spate al pantalonilor.

Procurorii DNA Timișoara au fost șocați de gestul lui Tamaș Schiffbeck și nu au mai ajuns să se prezinte la cauzele pe care le aveau de susținut la Tribunalul Timiș, vineri dimineață.

Fostul șef al DNA Timișoara s-ar fi aruncat pe geamul propriului birou, după ce a încuiat cu cheia încăperea și a forțat balamaua ferestrei de la etajul 6. Toate dovezile duc spre o sinucidere, dosarul suspect fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Tamaș Schiffbeck s-a prăbușit în gol de la etajul șase al clădirii aflate aproape de centrul Timișoarei. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de oamenii care lucrează în clădire, unde își au sediul mai multe instituții și firme.

Criminaliștii au descoperit că fostul procuror avea căști în urechi, iar acestea erau conectate la telefonul aflat în buzunarul din spate al pantalonilor.

Surse judiciare spun că procurorul a intrat într-o depresie pentru că soția lui ar fi grav bolnavă. Bărbatul de 48 de ani a lăsat în urmă doi copii.

Schiffbeck a fost procuror în cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoria Timișoara, Tribunalul Timiș și Curtea de Apel Timișoara. A lucrat și la DIICOT Timișoara, iar până în 2015 a condus DNA Serviciul Teritorial Timișoara. Colegii lui spun că era un profesionist desăvârșit și un om bun, mereu amabil. Potrivit DNA, pe numele lui nu ar exista nicio anchetă penală sau disciplinară.


Citește și:

49 de morți și 20 de răniți grav, într-un atac armat la două moschei din Noua Zeelandă!

Citește mai multe despre sinucidere pe Libertatea.

Comentarii