MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2018 08:30

GALERIE FOTO | Covorul roșu de la Globurile de Aur, dominat de negru. Ținutele alese de vedete

Distribuie

Gala Globurilor de Aur 2018 a fost dominată de negru. Vedetele au purtat ținute în acestă culoare, în urma unui apel lansat de mai multe actrițe după scandalurile de agresiuni și hărțuiri sexuale care au zguduit Hollywood-ul, dar au dat naștere și mișcării #metoo.

Globurile de Aur 2018 a fost prima mare ceremonie de la Hollywood după declanşarea scandalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein. În urma acestui scandal,  mai mulţi cineaşti au fost acuzaţi de hărţuire, abuz şi agresiune sexuală. Astfel, nu este de mirare că ceremonia a fost dominată de acest subiect.

„Bună seara doamnelor şi domnilor care au rămas (…) sunt ani de zile de când oamenii albi nu au fost atât de nervoşi la Hollywood”, a spus Seth Meyers, gazda galei, în monologul său de început.

„Ne aflăm în 2018, marijuana este în cele din urmă autorizată, iar hărţuirea sexuală nu mai este. Va fi un an bun”, a continuat acesta.

Actriţe precum Jessica Chastain sau Reese Witherspoon, între multe altele, au lansat un apel la vedetele invitate la ceremonie să se îmbrace în negru pentru a aduce un omagiu victimelor prădătorilor sexuali. Astfel, gala a fost dominată de negru, căci aproape toate vedetele au ales ținute în această culoare.

Actriţele Reese Witherspoon, Eva Longoria, Shailene Woodley,  Debra Messing, Jessica Biel, Millie Bobby Brown, Alexis Bledel şi Laura Dern, între altele, s-au alăturat iniţiativei „Times Up”.


Citește și: Cât au încasat artiștii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro | FOTO


Loading...
Comentarii