Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Liberalii au mărşăluit pe străzile din Alexandria şi acuză PSD că le-a blocat organizarea mitingului

FOTO | Liberalii au mărşăluit pe străzile din Alexandria şi acuză PSD că le-a blocat organizarea mitingului

PNL a vrut să organizeze, sâmbătă, la Alexandria, în Teleorman, un miting pentru alegerile europarlamentare, însă nu au primit aprobare. Astfel, discursurile au fost ţinute într-un spaţiu privat, iar ulterior, liberalii au plecat în marş, pe străzile din oraş.

De Valentina Postelnicu,

„Mărșăluim pe străzile Alexandriei, unde Dragnea ne-a interzis să organizăm miting”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a PNL.

PNL a vrut să pună o scenă în fața casei de cultură, unde sunt montați iepurașii pentru Târgul de Paște, dar până la urmă organizează mitingul într-o curte a unui teren privat.

Ludovic Orban a adus acuzații grave PSD şi le-a transmis liberalilor cum să lupte în campanie.

„Oameni buni, vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici. Știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primarii din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii pentru că ei scriu procesele verbale înainte de exercitarea votului. Știu foarte bine că sunt în stare să cumpere, pe nimic, că sunt în stare, și deja au început, fiți vigilenți! De regulă o făceau numai în locale, acum sunt atât de disperați încât o fac și la europarlamentare, plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii”, a spus Orban.

El a continuat: „Aduceți-vă aminte ce a făcut, nici nu îi știu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă dați seama de ce sunt ăștia capabili în fiecare secție de votare? Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea Partidului Național Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunțăm poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul asta trebuie să păzim voturile noastre.

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu, înainte să moară! Ce i-a spus unui coleg de scenă
Recomandări

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu, înainte să moară! Ce i-a spus unui coleg de scenă

Liderul PNL a acuzat PSD că „îi sperie pe toți oamenii că nu le mai dau ajutor social, că le închid magazinele, că nu le mai dau subvenția de la APIA, că nu mai primesc ajutorul pentru persoane cu handicap”.

„Asta fac ei în Dâmbovița, în Teleorman și alte județe unde ei conduc, unde oamenii o duc rău și se tem să nu o ducă și mai rău. Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112”, a mai Ludovic Orban la Teleorman.

Citeşte şi: Iranianul care a tratat ”Dosarul Tezaurului” cu rușii a plecat din țară. Avocat: ”Nu cred că vor sta cu mâinile în sân”

Close
Închide
  Close