Mergi direct la conținut »
FOTO | Un elev a cerut ISU să închidă şi şcolile din judeţul Gorj. Răspunsul pe care l-a primit a devenit viral
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Un elev a cerut ISU să închidă şi şcolile din judeţul Gorj. Răspunsul pe care l-a primit a devenit viral

FOTO | Un elev a cerut ISU să închidă şi şcolile din judeţul Gorj. Răspunsul pe care l-a primit a devenit viral

Discuția dintre un adolecent și autorităție din Gorj fac senzație pe internet, după ce elevul a scris un mesaj către ISU Gorj în care îşi manifesta nemulţumirea faţă de faptul că nu s-a luat măsura închiderii unităţii şcolare unde este “nevoit” să înveţe. 

Elevul de 14 ani a încercat să convingă autorităţile din Gorj să închidă şcolile şi liceele din judeţul lui, după modelul din București. Discuția dintre ISU Gorj și adolescentul nemulțumit a fost redată pe pagina de Facebook, unde a primit multe aprecieri și distribuiri din partea internauților.

Educaţia este cea mai puternică armă care îţi poate aduce realizări în viaţă!

Aseară, în jurul orei 22:20, am fost abordat de către un tânăr domn de vreo 14 anişori, care după modul de adresare “Domne” este foarte pasionat de operele şi stilul lui I.L. Caragiale. Tânărul îşi manifesta nemulţumirea faţă de faptul că nu s-a luat măsura închiderii unităţii şcolare unde este “nevoit” să înveţe. Nu pentru că s-ar fi impus acest lucru, dar cum “alţi” să se ducă la şcoală şi alţii nu?

S-a convins într-un final că acest lucru îl avantajează pentru că nu o să mai fie nevoit să recupereze materia pe care ar fi pierdut-o în cazul închiderii unităţii şcolare şi că va avea astfel un avantaj în faţa copiilor care chiar sunt nevoiţi să stea acasă din cauza vremii.

Noi le transmitem tuturor copiilor şi părinţilor deopotrivă, că atât pentru instituţia noastră cât şi pentru celelalte instituţii cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă, siguranţa copiilor este prioritară, dar nu şi atunci când vine vorba despre lucrările de control pe care trebuie să le susţină la şcoală! ?, au scris cei de la ISU Gorj pe Facebook.

Întregul dialog dintre elev și autorități îl puteți găsi pe pagina de socializare:

Vremea în București, 27 februarie 2018. Capitala este sub avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol și ger. Toate școlile sunt închise, iar legăturile cu Constanța și Giurgiu sunt blocate, după ce Autostrada Soarelui a fost închisă.


Școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Vacanță prelungită de ninsoare și viscol


 

Close
Închide
  Close