Mergi direct la conținut »
Andrei Baciu, fotomodelul propus de Cioloș la Sănătate a intrat în politică! Vezi în ce partid este și ce funcție a primit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andrei Baciu, fotomodelul propus de Cioloș la Sănătate a intrat în politică! Vezi în ce partid este și ce funcție a primit

Andrei Baciu, fotomodelul propus de Cioloș la Sănătate a intrat în politică! Vezi în ce partid este și ce funcție a primit

Andrei Baciu, fost fotomodel, a cărui propunere de a prelua portofoliul de la Sănătate a stârnit un adevărat iureș pe scena politică, s-a înscris în partidul PNL și a fost deja propulsat pe o funcție de conducere.

De Georgiana Marcu,

Medicul Andrei Baciu, cunoscut mai degrabă pentru fotografiile în lenjerie intimă care au circulat  rețelele de socializare imediat după ce premierul Dacian Cioloș l-a propus ministru al Sănătății, a fost numit prim-vicepreşedintele filialei PNL din sectorul 1.

Tânărul se pare că a fost primit cu brațele deschise de liberali. ”Un tânăr deştept, harnic şi curat”, l-a descris prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, care a confirmat pentru Mediafax că Andrei Baciu li s-a alăturat. El a fost, de altfel, prezent ieri la lansarea programului electoral al canditatului PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Medicul rezident Andrei Baciu a fost propus pentru postul de ministru al Sănătăţii, în noiembrie 2015, însă el a fost retras de pe lista lui Dacian Cioloș, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care tânărul apărea în lenjerie intimă, ca model.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la Ministerul Sănătății a fost, de asemenea, contestată și de medici şi manageri de spitale care s-au arătat contrariaţi la aflarea veştii că acesta ar putea fi ministru al Sănătăţii, motivând că acesta nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare pentru a conduce o instituţie publică de dimensiunea şi cu greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

Citește și: UPDATE: Vlad Voiculescu, inițiatorul ”Rețelei citostaticelor”, numit ministru al Sănătății

Close
Închide
  Close