Voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu-mi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor.

Gabriela Firea, primarul Capitalei

Ea a adăugat că a discutat cu colegii de partid şi cu familia, iar hotărârea de a candida a venit „înainte de a se afla câte tururi” vor fi la aceste alegeri.

„Nu pot acum să dau înapoi doar pentru faptul că, din cauza motivaţiei evidente, oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat, şi mă refer la cei de la PNL, încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă”, a afirmat Gabriela Firea sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Firea îl citează pe Camus

Anterior conferinţei, Gabriela Firea s-a lansat într-un atac la adresa liderului PNL Ludovic Orban, ajutată de citate din filosoful existenţialist Albert Camus: „Prostia are talentul de a fi insistentă”.

„Aseară, în fief PNL – ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine, i-am lansat nenumărate invitații la un dialog direct într-o emisiune -, muscă și fuge. Ultima tâmpenie spusă aseară este că am avut să mă duc la Compania Națională de Investiții, să depun un proiect realizat de echipa mea, asigurând și cofinanțare, pentru realizarea unei săli polivalente în București, pe care, ca și alte săli mari din Capitală, să o folosească întreagă țară, și așa cum s-a întâmplat în trecut, când obiective de investiții din marile orașe și/sau municipii, au fost finanțate de către guvern, cum este și normal”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Citeşte şi:

Nicușor Dan: ”Gabriela Firea a ajuns să pună gaj autobuze la ANAF. Primăria Capitalei este în incapacitate de plată”

Un nou derapaj al viceprimarului Capitalei. Aurelian Bădulescu, gesturi obscene în CGMB, către consilierii USR

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.