Mergi direct la conținut »
Ginerele lui Donald Trump nu mai are acces la informaţiile strict secrete de la Casa Albă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Ginerele lui Donald Trump nu mai are acces la informaţiile strict secrete de la Casa Albă

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, nu mai are acces la informaţiile strict secrete de la Casa Albă după ce au fost revizuite procedurile în vigoare.

Jared Kushner, care este căsătorit cu Ivanka Trump, fiica cea mai mare a preşedintelui SUA, se ocupa de procesul de pace israeliano-palestinian, având acces la informaţii strict secrete, dar numai în baza unei autorizaţii temporare.

Executivul american a decis să revizuiască însă aceste proceduri în vigoare după dezvăluirile referitoare la alt apropiat consilier prezidential, care nu a primit undă verde completă la finalul verificărilor la care sunt supuşi angajaţii Casei Albe.

Preşedintele american a declarat săptămâna trecută că nu el va decide dacă ginerele său va mai avea dreptul de acces la date top secret, ultimul cuvânt urmând să aparțină șefului de cabinet al Casei Albe, John Kelly.


Citește și: Ioana Loredana Roșca, câștigătoarea probei de dublu junioare la Roland Garros 2014, luptă ca să poată juca tenis. E studentă, a lucrat barmaniță în Spania și strânge bani pe internet

Close
Închide
  Close