MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 17:14

Familia Regală și Guvernul Marii Britanii vor boicota Cupa Mondială de Fotbal din Rusia

Distribuie

Familia Regală și Guvernul Marii Britanii vor boicota Cupa Mondială de Fotbal din Rusia. Niciun ministru britanic sau membru al Familiei Regale va nu participa la Finala Cupei Mondiale din Rusia, în luna iulie a acestui an, a afirmat premierul britanic Theresa May, potrivit Sky Sports.

Anunțul făcut de Theresa May a fost făcut în timp ce răspândea la o întrebare, după ce au fost făcute cunoscute sancțiunile luate împotriva Rusiei în cazul otrăvirii fostului spion Serghei Skripal și a fiicei lui, Iulia, la Salisbury.

Theresa May a declarat că substanța chimică folosită pentru a-l otrăvit pe Skripal a fost produsă de Rusia, iar ea consideră că țara lui Vladimir Putin este în spatele atacului.

Miercuri, premierul britanic Theresa May a anunțat că 23 de diplomați ruși vor fi expulzați, după cazul de otrăvire a spionului Serghei Skripal. Despre această decizie, Rusia a spus că este un 'act ostil' și 'Inacceptabil.


EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale' pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii'

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. 'E groaznic de frig'

Loading...
Comentarii