De Raluca Diaconu,

UPDATE Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara au prezentat rezultatele testelor aflate sâmbătă în lucru. „Toate testele sunt negative”, inclusiv pentru șoferul de tir care a intrat vineri în România. Dar și pentru cei șase care au intrat în contact direct cu femeia de 38 de ani confirmată cu coronavirus.


Pacientul suspect de infecție cu coronavirus s-a prezentat la Spitalul Județean din Timișoara, pentru că s-a speriat de o tuse ușoară, spun medicii. Acolo i s-a făcut o radiografie pulmonară și a fost trimis imediat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, unde a fost izolat. 

„A venit din Lombardia, este șofer de tir, are o tuse ușoară și s-a prezentat la spital sâmbătă dimineață. I s-au recoltat azi-dimineață probe, care urmează să fie analizate, alături de alte șase probe ale contacților doamnei de 38 de ani internată la noi în spital”, a declarat doctorul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Tot la Spitalul de Boli Infecțioase este internată și femeia de 38 de ani confirmată vineri cu coronavirus. Medicii mai au în lucru alte șase teste, pentru cele șase persoane care au intrat în contact cu femeia de 38 de ani. 

Citeşte şi:

LIVE UPDATE | Coronavirus în România: 4.057 cazuri de COVID-19 confirmate. Numărul deceselor a ajuns la 168

Discuții între medici din interiorul spitalului Balș, unde e bărbatul cu coronavirus: ”Consultăm TOȚI PACIENȚII CU ACELAȘI ECHIPAMENT. Dacă unul e pozitiv, le dăm tuturor”!

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur