Mergi direct la conținut »
Incendiu violent la Galaţi: Două maşini au ars într-un garaj de reperații
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu violent la Galaţi: Două maşini au ars într-un garaj de reperații

Incendiu violent la Galaţi: Două maşini au ars într-un garaj de reperații

Incendiul a izbucnit într-un garaj din oraşul Galaţi după ce o persoană ar fi lucrat cu focul deschis. Pompierii s-au luptat cu flăcări de doi metri înălțime.

Pompierii au intervenit cu numeroase autospeciale pentru că în garaj se aflau cinci tuburi de oxigen. Două mașini aflate în interior au ars în întregime, iar un autoturism parcat în curte a fost avariat de flăcări, potrivit Mediafax.

„A fost un incendiu puternic, acum se lucrează la stingerea focarelor, este localizat şi nu există pericol de extindere. Pompierii vor sta la faţa locului până la înlăturarea oricărui pericol. Acolo s-au deplasat cinci autospeciale ale pompierilor, o ambulanţă şi echipaje de Poliţie. Au ars două maşini aflate în interior şi a treia maşina aflată în curte a fost avariată parţial”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. În următoarele ore, pompierii verifică garajul pentru a stabili cauza producerii incendiului.


„Micul Messi”, copilul care și-a făcut tricou cu idolul lui dintr-o pungă de plastic, amenințat de talibani! Decizia luată de familie


 

Close
Închide
  Close