Taximetriştii nu au interzis doar la manele. În plus, şoferii nu au voie să mânce seminţe în timpul serviciului, să arunce gunoaie pe geam şi trebuie să se îmbrace “corespunzător”. În caz contrar, taximetriştii vor primi câte un punct de penalizare la fiecare abatere, iar la trei greşeli îşi vor pierde dreptul de a practica meseria pentru următorii doi ani. Jigniţi, maneliştii spun că, dacă renunţă la această muzică, taximetriştii vor rămâne fără clienţi.

Jean de la Craiova: «Vor rămâne fără clienţi»
4358-239956-jean.jpg
“Românii sunt deja contaminaţi cu manele, cu greu mai pot fi vindecaţi. Gripa porcină şi cea aviară s-au dovedit vindecabile, cei ce ascultă manele nu se prea schimbă. Aşa că, dacă ei cred că vor rezista aşa, succes. Dar cred că vor rămâne fără clienţi.”
4358-239957-bursuc.jpg
Dan Bursuc: «Este numai vina măscăricilor din lumea noastră»

“E vina multor măscărici din lumea manelelor care folosesc un limbaj josnic, probabil că de aceea edilii Clujului au propus interzicerea acestui gen muzical. Nu 4358-239958-gabi.jpgcred că poate fi vorba de discriminare”.

Gabi de la Oradea: «Să asculte heavy metal»

“Suntem căraţi fără voia noastră în diverse scandaluri. Le doresc clujenilor să asculte doar heavy- metal la maximum în taxiuri”.


Există şi Muzeul Manelelor

Petre Bîrlea, un tânăr de 25 de ani care a absolvit trei facultăţi şi este licenţiat în Studii culturale europene şi în Sociologie în Marea Britanie, este cel care a înfiinţat Muzeul Manelelor, în lumea virtuală. Pe www.manelevechi. info amatorii găsesc nu doar nume consacrate, ci şi muzică lăutărească sau artişti descoperiţi de Bîrlea prin sate uitate de lume.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile