MENIU CAUTĂ

Inundații în județul Caraș-Severin, după ploile torențiale. Un drum județean a fost închis / VIDEO

Distribuie

Inundații în județul Caraș-Severin, după ploile torențiale. Un drum județean a fost închis, iar mai multe străzi din localitatea Slatina Timiș au fost inundate din cauza unei viituri.  Totodată, opt sate au rămas fără curent electric în urma ploilor torențiale. Județul Caraș-Severin se află sub cod roșu de inundații.

O viitură s-a produs, miercuri seara, pe pârâul Slatina din județul Caraș-Severin. Mai multe străzi au fost inundate în localitatea Slatina, după ce apa a ieșit din albie, notează Mediafax.ro. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, sunt afectate peste 40 de gospodării, apa intrând în principal în curţile oamenilor. În prezent, intervin 20 de pompieri militari cu 4 motopompe transportabile și patru autospeciale, potrivit expressdebanat.ro.

„Ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, DJ 582 a fost închis temporar între localităţile Brebu Nou şi Slatina Timiş”, a arătat ISU Caraş-Severin.

În urma ploilor torențiale, o gospodărie din localitatea Borlova, iar trei persoane au fost evacuate de pompieri, conform sursei citate. Totodată, o curte a fost inundată în localitatea Vălişoara.

Din cauza vremii, opt localităţi din judeţul Caraş-Severin sunt nealimentate cu energie electrică. Este vorba de Jupa, Zăgujeni, Zorlencior, Cornuţel, Maciova, Cavaran, Sacu şi Domaşnea.

Judeţul Caraş-Severin se află sub cod roşu de inundaţii, miercuri, până la ora 24.00. Fenomenele vizate sunt: scurgeri de pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundaţii, posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile din bazinele Bistra, Timiş, Pogăniş, Tău şi Goleţ.

Sursă foto: caon.ro


Citește și Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. ”Să mor dacă nu vin!”. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO


 

Citește mai multe despre Caraș-Severin, cod rosu și inundatii pe Libertatea.

Comentarii