De Adrian Ilie,

”Întâi Dragnea mă exclude fără explicații de pe lista candidaților la europarlamentare si fuge ca sa nu dea ochii cu mine! Apoi Dăncilă mă propune comisar în locul Corinei (Corina Crețu – n.red.) și pe urmă tot ea îmi retrage candidatura, tot fără nicio explicație! Iar azi una ca Grapini, îmi neagă toată activitatea! Vorba proverbului: nicio fapta bună nu rămâne nepedepsită! Mulțumesc PSD, bine am ajuns!”, a scris Ioan Mircea Pașcu într-o postare pe Facebook.

Pomenirea Mariei Grapini se datorează unui schimb de replici avut tot pe Facebook din cauza unei postări a lui Pașcu în care acesta își exprima iritarea față de problemele de circulație cauzate de închiderea Șoselei Kiseleff ”pentru o nouă paraghelie”.

Europarlamentarul Maria Grapini a postat un comentariu în care îi amintește că și la Bruxelles, Paris sau Roman se întâmplă la fel când au loc diverse evenimente. De aici schimbul de replici a degenerat.

”Dacă bruxellezii sau romanii sunt mulțumiți, nu înseamnă că și românii, ca oile, trebuie să fie și ei multumiți! În sfârșit, văd că ai devenit mai “catolică decât Papa” de când ai fost nevoită sa intri în PSD, în ultima clipă, ca să prinzi locul pe care l-ai primit în dauna unor pesediști adevărați, nu “vopsiti””, a ripostat Pașcu făcând trimitere că la faptul că Maria Grapini și-a obținut noul mandat de europarlamentar pe lista PSD, deși este membră a Partidului Puterii Umaniste, în timp ce unii social-democrați nu s-au mai găsit pe liste.

Nici Grapini nu a rămas datoare. ”Ești pe penultimul loc, noroc cu Mircea Diaconu, la munca pe rapoarte (amendamente), nu ai luat niciodată cuvântul în plenară să aperi România la subiectele fierbinți, nu ai intervenit ca vicepreședinte al Parlamentului”, a ripostat Maria Grapini.

Citeşte şi:

Ioan Mircea Paşcu a anunțat că și-a retras candidatura pentru funcția de comisar european interimar. Decizia, luată de Viorica Dăncilă

Avertismentul lui Pașcu pentru candidații români la funcția de comisar european: Comisarul nu beneficiază de imunitate

Ioan Mircea Pașcu va fi comisar european pentru mai puțin de două luni; instalarea sa, amânată până în septembrie

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase