MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2017 15:20

Îți dorești să lucrezi cu cei mici? Pe eJobs.ro, găsești peste 600 de oferte care să te motiveze

Distribuie

Dacă ai o fire caldă și răbdătoare și îți place să lucrezi cu cei mici, îți va fi foarte ușor să găsești un job distractiv, în educație. Indiferent de specializarea ta, ca profesor găsești oferte bine remunerate pe eJobs.

Bricks 4 Kidz Romania își mărește echipa cu un Profesor/ Trainer pentru copii. Te califici dacă vorbești engleză fluent, dacă îți place să te joci cu LEGO, dacă îți place să lucrezi cu cei mici, ai o atitudine pozitivă și îți plac conceptele fizice și matematice. Vei fi responsabil de planificarea și organizarea cursurilor Bricks 4 Kidz și de evenimente precum petreceri, tabere și excursii. Află detalii despre job aici.

ExploHub angajează un English Teacher/ Music Instructor, pentru a lucra part-time cu copii de grădiniță, în Craiova. Este nevoie să vorbești fluent engleza și să ai un atestat de limbă, să ai educație muzicală, să îți placă să înveți copiii și să relaționezi ușor cu ei, să fii organizată și pozitivă. În clasă, vei vorbi predominant în engleză, vei dezvolta și implementa planuri de lecții și vei menține o relație apropiată cu elevii și părinții lor. ExploHub îți oferă un pachet salarial competitiv și un mediu de lucru relaxant și distractiv. Aplică pe eJobs.

Ascendia are 3 posturi disponibile pentru Profesori de limbi străine, pentru cunoscători de engleză, franceză și germană, cu peste 4 ani de experiență în educație. Dacă știi foarte bine una dintre cele 3 limbi străine, dacă ai mai participat la realizarea materialelor pedagogice, dacă lucrezi cu ușurință în Microsoft Word și dacă ești la curent cu programa școlară în funcție de vârstă, alătură-te echipei. Vei lucra la dezvoltarea unor materiale didactice (tipar și software educațional), pentru clasele V-VIII. Mai multe găsești aici.

Asociația Copiii Montessori are 3 posturi disponibile pentru profesori de engleză, educatori asistenți Montessori 1-3 ani și 3-6 ani. Dacă iubești copiii, ai cunoștințe foarte bune de limba engleză și ai măcar un an de experiență în lucrul cu copiii, hai în familia Montessori! Vei pregăti și implementa programul educațional, vei realiza materialul didactic sub îndrumarea pedagogului Montessori și vei construi și menține un mediu de învățare atractiv pentru copii. Salariul începe de la 400 de euro, la care se adaugă cel puțin o masă pe zi și programe de dezvoltare personală și profesională. Click aici pentru a aplica.

Academia inventeaza.ro caută 5 Profesori juniori de cursuri IT/ robotică. Nu ai nevoie de experiență pentru a te califica, însă trebuie să fii pasionat de tehnologie, să dai dovadă de răbdare, să îți placă să lucrezi cu cei mici, să fii comunicativ și să fii dornic de a învăța. Ai un avantaj dacă ești student sau ai terminat o facultate într-un domeniu tehnic (cum ar fi calculatoare, informatică, cibernetică). Vei realiza și prezenta materiale interactive de curs, vei ține evidența participanților și te vei implica activ în evenimentele organizației. Pentru munca ta, vei fi răsplătit cu un program flexibil, formare la locul de muncă și mentorat, materiale pentru experimentare acasă sau pentru proiecte personale sau necesare la facultate și bonusuri de performanță, adăugate la salariul fix. Înscrie-ți CV-ul pe eJobs.

Comentarii