Mergi direct la conținut »
Macara prăbușită peste o construcție în Dumbrăvița, județul Timiș. Șoferul autovehiculului a fost rănit/ FOTO Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Macara prăbușită peste o construcție în Dumbrăvița, județul Timiș. Șoferul autovehiculului a fost rănit/ FOTO

Macara prăbușită peste o construcție în Dumbrăvița, județul Timiș. Șoferul autovehiculului a fost rănit/ FOTO

O automacara s-a prăbușit, joi, peste o construcție în localitatea Dumbrăvița, din județul Timiș. Șoferul macaralei a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

De Raluca Diaconu,

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat, joi, să intervină la o automacara prăbușită peste o construcție, în localitatea Dumbrăvița.

În urma incidentului, șoferul macaralalei a fost rănit, fiind preluat de Serviciul de Ambulanță Județean Timiș, fiind transportat la spital.

La locul intervenției, s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Timiș, Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Serviciului de Ambulanță Județean și Inspectoratul uide stat în construcții.

Pompierii intervin la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și o autoscară mecanică.

Sursa FOTO – ISU Timiș

Citește și: REPORTAJ/Drama bătrânelor dintr-un azil din Craiova. Nu are cine să le mai spună “Sărut mâna, mamă!”, de 8 Martie – VIDEO

Close
Închide
  Close