Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Sandu Lungu, după moartea prietenului și colegului Gheorghe Gușet. “Ești o legendă; erai un idol pentru mine”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mesajul lui Sandu Lungu, după moartea prietenului și colegului Gheorghe Gușet. “Ești o legendă; erai un idol pentru mine”

Mesajul lui Sandu Lungu, după moartea lui Gheorghe Gușet. Gheorghe Gușet a murit în noaptea de duminică spre luni. Multiplul recordman național și balcanic la aruncarea greutății avea doar 49 de ani și fusese internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce joia trecută a suferit o disecție a aortei în urmă cu patru zile.

Sandu Lungu, colegul și prietenul lui, a reacționat imediat și a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: “Dumnezeu să te odihnească, bunul meu prieten… ai fost și vei rămâne cel mai puternic om! Ne distram la lot.. cine face mai multe repetări, la împins – culcat, cu 260 kg… ai fost și vei rămâne prietenul meu… nu îți spuneam, dar te admiram, erai un idol pentru mine! Gheorghe Guset, ești o legendă!”

Înmormântarea lui Gheorghe Gușet va avea loc miercuri, 14 iunie, la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din Zalău. Informația a fost oferită tot de soția sa, Lorena Boberschi, cea care a anunțat și decesul sportivului, pe pagina ei de Facebook.

„Gheorghe Călin Guşet a murit. Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viaţa. Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îţi mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuţi împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu şi am fost până în ultimul moment al vieţii tale. Tu mi-ai promis înainte de operaţie că te întorci la mine. E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt. Te iubesc aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva şi nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!! Drum lin dragostea mea. Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieţii mele”, a scris Lorena Boberschi pe Facebook.

Gheorghe Gușet, născut pe 28 mai 1968, n-a avut rival timp de 25 de ani în probele de aruncare agreutății, care a bătut record după record. câștigând competiții la toate categoriile de vârstă.

Atletul s-a simțit rău, în urmă cu patru zile, la masa de prânz, iar medicii erau rezervați, încă de atunci, în privința șanselor sale de supraviețuire.

„Uriaşul din Carpaţi” era una dintre metaforele cu care era gratulat Gheorghe Guşet și asta nu numai datorită fizicului impresionant, ci și a rezultatelor de excepţie din cariera sa sportivă!

Gheorghe Gușet a murit în noaptea de duminică spre luni

Gheorghe Gușet a murit în noaptea de duminică spre luni

Citește și:

 

Close
Închide
  Close