Mergi direct la conținut »
Miniştrii Ecaterina Andronescu şi Bogdan Trif spun că nu vor vota la referendumul pentru Justiţie
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Miniştrii Ecaterina Andronescu şi Bogdan Trif spun că nu vor vota la referendumul pentru Justiţie

Miniştrii Ecaterina Andronescu şi Bogdan Trif spun că nu vor vota la referendumul pentru Justiţie

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au declarat vineri, la Sibiu, că vor vota la alegerile europarlamentare dar nu şi la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, privind Justiţia.

De Valentina Postelnicu,

„Merg la alegeri, (…) este o datorie cetăţenească şi cred că este obligaţia mea de cetăţean să merg. Am spus înainte de a se fi stabilit, să spunem cu precizie, referendumul şi spun şi acum opinia mea, că nu trebuie să amestecăm alegerile cu niciun referendum, pentru că pare că este cuplată alegerea pentru Parlamentul European cu referendumul ca să avantajeze pe cineva şi dezavuez o asemenea intenţie. Ca urmare, nu voi participa la referendum”, a precizat ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat, la rândul lui, că nici el nu va vota la Referendum.

„O să merg la alegeri, o să merg şi la referendum, dar nu o să iau de data aceasta niciun buletin de vot, pentru că este un referendum politic, încearcă să denatureze alegerile, votul românilor la referendum”, a explicat  Trif.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, săptămâna aceasta, la Bacău, că va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. Premierul a ținut și să precizeze că este o susţinătoare a statului de drept.


Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close