Mergi direct la conținut »
Mister total asupra morții tânărului de 35 de ani și a tatălui său în prima zi de Paște, în Vaslui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mister total asupra morții tânărului de 35 de ani și a tatălui său în prima zi de Paște, în Vaslui

Mister total asupra morții tânărului de 35 de ani și a tatălui său de 83 de ani, în prima zi de Paște, în localitatea Trestiana, din județul Vaslui. Anchetatorii nu au reușit să stabilească din ce cauză au murit cei doi nici după efectuarea necropsiei de către medicii legiști. Polițiștii și procurorii au dispus efectuarea unor analize toxicologice pentru a se vedea dacă cele două victime au ingerat substanțe ce le-ar fi putut provoca moartea.

De Theodor Istrate,

Anchetatorii sunt departe de a elucida cauza morții celor doi bărbați, tată și fiu, ale căror cadavre au fost descoperite de către o rudă în prima zi de Paște. Autopsiile făcute de către medicii legiști par a fi neconcludente în privința cauzei decesului tânărului de 35 de ani și a tatălui său de 83 de ani.

”Deocamdată, medicii legiști nu ne-au comunicat o cauză preliminară a morții celor doi bărbați. S-a dispus efectuarea unor analize toxicologice care ar putea aduce elemente noi în anchetă cu privire la o posibilă cauză a decesului”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În raportul preliminar al medicilor legiști se arată că moartea celor doi bărbați ar fi survenit în perioada 1 – 5 aprilie, deci cu câteva zile înainte de sărbătorile de Paște, atunci când cadavrelor lor au fost descoperite de către fiica, respectiv sora celor doi bărbați.

Primul care ar fi murit ar fi fost tânărul de 35 de ani, urmat la aproximativ două zile de către tatăl său.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz.

Citește și: EXCLUSIV / În arest, piromanul din București nu este vizitat și mănâncă de la cazan. Bărbatul a incendiat opt mașini și o ghenă de gunoi

 

Close
Închide
  Close