Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Cabral nu prezintă evenimente organizate de primării. "Rămân complet uimiți că refuz banii respectivi"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Motivul pentru care Cabral nu prezintă evenimente organizate de primării. "Rămân complet uimiți că refuz banii respectivi"

Motivul pentru care Cabral nu prezintă evenimente organizate de primării. „Rămân complet uimiți că refuz banii respectivi”

Cabral a explicat care este motivul pentru care refuză să prezinte evenimentele organizate de primării.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune a oferit detalii despre acest subiect într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său.

„De bază sunt antrenor de arte marțiale. Sper ca la un moment dat să încep să și profesez… Printre altele prezint și evenimente. Destul de multe, dar sunt limitat de timpul disponibil.

Și de câteva criterii personale. De exemplu… nu lucrez cu primării. Am tot primit propuneri din zona asta de-a lungul anilor, dar în perioada asta mi se pare că se întețesc. Și oamenii rămân complet uimiți că refuz banii respectivi. Acum… na, nici eu nu mă bucur că-i refuz, dar prefer să fac asta din câteva motive simple”, a spus Cabral.

El a enumerat motivele pentru care nu vrea să prezinte evenimentele organizate de primării.

„În primul rând că nu știu cine-i primarul. Nu știu ce și cum face, nu știu dacă-și face treaba, nu știu dacă fură sau nu. Apoi nu știu de unde vin banii… poate fi o încrengătură din aia gen X și dă lui Y care-i împarte lui A și B plus comisionul lui C, care vine cu banii de la primărie. Păi vrei să intri în mizeria asta? Mnup.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Și nu știi care-s urmările. Și te trezești peste trei luni că apari la TV cum te bați pe burtă și te pupi pe gură cu primarul… care tocmai a fost săltat pentru nush ce combinații cu terenuri / șpăgi / insert anything pușcărie-related here.

Și dup-aia vrei să faci și tu ca omul o donație către spitalul construit de Dăruiește Viață și te trezești că-ți dau fetele cu OP-ul în cap. Deci… nu. Cu primării, nu”, a încheiat Cabral.

Cabral, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator de televiziune. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță la sfârșitul anului 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral.  Fiica celor doi a primit numele  Namiko.
Prezentatorul de televiziune Cabral și partenera lui de viață, actrița Andreea Ibacka, au botezat-o în luna mai pe fiica lor, Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.


Citește și:

FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur

Close
Închide
  Close