De Magda Dragu,

Soţul Steluţei: «E bine să fii ginerele Patriarhului»

Deşi rudele Steluţei Vişan Ciobotea neagă că ea ar fi fiica Patriarhului Daniel, la începutul lunii mai, când aceasta a fost internată la Maternitatea Malaxa, din Bucureşti, personalul instituţiei avea o cu totul altă impresie. Mai mult, soţul tinerei, Costel Ispas, nu încearcă să nege atunci când e luat drept ginerele înaltului prelat. Înregistrările făcute cu camera ascunsă de Realitatea TV au surprins discuţii incredibile:

«Nu există îndoială, Stela e fata noastră»

Floarea Vişan Ciobotea, sora Patriarhului şi mama Steluţei, neagă ipoteza că fiica sa ar fi de fapt a Patriarhului şi susţine că tânăra este influenţată de diverse persoane din jurul ei.
Sora Patriarhului e profesoară de franceză la o şcoală din Bucureşti, unde s-a stabilit cu soţul ei şi cu cele două fiice, cu câţiva ani în urmă. Femeia crede că fiica ei mai mare e influenţată de persoane care doresc să-i facă rău Patriarhului. Ea a povestit pentru Jurnalul de Argeş că s-a căsătorit pe 31 iulie 1976, la Lugoj, judeţul Timiş, iar numele ei şi al soţului apar şi în certificatul de naştere al Steluţei, născută pe 10 martie 1978. “Îmi iubesc copilul şi voi face orice este posibil pentru a-l readuce acasă! Nu poate exista nici cea mai mică îndoială că Stela nu e fiica noastră!”, a declarat sora Patriarhului.

Nici cu fratele nu se înţelege prea bine!

Relaţiile Patriarhului Daniel cu rudele nu sunt chiar cele mai bune. În iunie 2010, Libertatea a prezentat declaraţiile fratelui acestuia, Gheorghe Ciobotea, din Timiş, care îl acuza că vrea să îi fure o bucată de pământ ca să-şi facă mănăstire. Terenul era moştenit de la părinţi.
foto: Jurnalul de Argeș, EVZ

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi