Mergi direct la conținut »
O americancă a acuzat un barman român din Belgia că a îmbătat-o și a violat-o. Ce a decis justiția
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O americancă a acuzat un barman român din Belgia că a îmbătat-o și a violat-o. Ce a decis justiția

O americancă a acuzat un barman român din Belgia că a îmbătat-o și a violat-o. Ce a decis justiția

Diana Edelman, o americancă în vârstă de 39 de ani, o cunoscută bloggăriță de călătorii din SUA, s-a plâns, în urmă cu un an, că un barman român care lucra într-un restanrant din Bruges ar fi îmbătat-o și apoi a abuzat-o sexual.

Ea s-a plâns că românul, care lucra ca barman la hotelul în care ea se cazase, i-ar fi turnat ceva în băutură și apoi a profitat de ea, a notat observator.tv. 

„Îmi amintesc că pe la 10.30 încerca să mă sărute. Mai târziu a închis barul şi a plecat cu mine. Nu mai am apoi nicio amintire, nu ştiu ce s-a întâmplat. A plănuit toul, doar că să mă ducă în patul lui”, a scris atunci femeia.

Justiția i-a dat dreptate românului

Românul a negat acuzațiile americancei:  „M-a sedus şi ea pe mine la fel de mult cât am sedus-o eu. Am petrecut noaptea împreună, dar nu am făcut sex, eram prea beţi pentru aşa ceva.”

Diana Edelman a depus și o plângere în acest sens și un proces a început atât împotriva românului a cărui identitate n-a fost dezvăluită, dar și a hotelului. La un an de la acel eveniment, justiția a respins acțiunea inițiată de Diana Edelman ca neîntemeiată. Ea n-a avut suficiente probe în sprijinul afirmațiilor ei.

Românul şi-a pierdut jobul, iar afacerea hotelului belgian a avut de suferit: „Ea şi-a făcut publicitate şi ne-a fost clar de la început că asta urmăreşte. Dar e un turist străin, noi am rămas cu paguba şi cu imaginea definitiv compromisă.”,  declarat Stephen Kolijin, proprietarul hotelului.

Diana Edelman are peste 10.000 de urmăritori pe contul de instagram şi a publicat mai multe cărţi de călătorie, fiind proprietara mai multor blogguri turistice foarte populare în America.


Statul român nu decontează diagnosticarea uneia dintre cele mai înspăimântătoare afecțiuni! Cum se descurcă un cuplu tânăr cu o boală fără remediu!

Close
Închide
  Close